Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης πραγματοποιεί αυτές τις ημέρες περιοδείας στις δομές υγείας της Πέλλας οι οποίες συμμετέχουν στο Εθνικό Επιχειρησιακό Σχέδιο Εμβολιασμών κατά της COVID-19. Μέχρι σήμερα έχει επισκεφθεί τα εμβολιαστικά κέντρα που λειτουργούν στα Κέντρα Υγείας Έδεσσας, Γιαννιτσών, Άρνισσας και Κρύας Βρύσης. Διαπίστωσε ότι οι εμβολιασμοί προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς, ενώ τηρούνται όλες οι απαραίτητες διαδικασίες που προβλέπει η Επιχείρηση «Ελευθερία». Ο Βουλευτής ευχαρίστησε για μία ακόμα φορά τους ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό για τον επαγγελματισμό και την αυταπάρνησή τους.

Επιπλέον, ο Λάκης Βασιλειάδης επισκέφτηκε και το εμβολιαστικό κέντρο που λειτουργεί εντός της Νοσοκομειακής Μονάδας Έδεσσας, όπου συναντήθηκε με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Πέλλας κ. Χρ. Δόντσο. Συνομιλώντας με γιατρούς, νοσηλευτές και βοηθητικό προσωπικό, άκουσε τα προβλήματα αλλά και τις προτάσεις τους για βελτιστοποίηση των διαδικασιών ώστε να επιτευχθούν ακόμα ταχύτεροι ρυθμοί.

Τέλος, ο Βουλευτής επισκέφτηκε το «Όραμα» – Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων & Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας Πέλλας, όπου συνομίλησε με τον Επιστημονικό Υπεύθυνο κ. Λ. Σιάντση για τα θέματα του κέντρου, όπου δήλωσε πως «το τελευταίο διάστημα ειδικά, αλλά και διαχρονικά, η συνεισφορά του Κέντρου υπήρξε σημαντική για τον τόπο μας και τους συνανθρώπους μας, ενώ με τον Πρόεδρο κ. Π. Ζέρζη έχουμε μια εξαιρετική σχέση, καθότι είμαστε μαζί και στο Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας».

Τις επόμενες ημέρες ο Λάκης Βασιλειάδης επισκεφτεί και τα υπόλοιπα εμβολιαστικά κέντρα της Πέλλας.