Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης επισκέφτηκε σήμερα τον ΟΣΕ, όπου και πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου & Εκτελεστικό Μέλος κ. Α. Κοτταρά και το Μέλος ΔΣ κ. Γερ. Κατσιγιάννη. Ο Βουλευτής ζήτησε να ενημερωθεί με αφορμή την έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών αναφορικά με υποτιθέμενη κατάργηση του Σιδηροδρομικού Σταθμού Έδεσσας.

Οι εκπρόσωποι της Διοίκησης ξεκαθάρισαν στον Λάκη Βασιλειάδη ότι ο Σιδηροδρομικός Σταθμός Έδεσσας παραμένει σε λειτουργία και οι υπηρεσίες του ΟΣΕ παραμένουν στην Έδεσσα. Η έλλειψη προσωπικού που εδώ και χρόνια αντιμετωπίζει ο Οργανισμός δημιούργησε την ανάγκη υπηρεσιακών μεταβολών. Η παρούσα Διοίκηση έχει προχωρήσει σε σειρά ενεργειών για την αντιμετώπιση του προβλήματος και σε καμία περίπτωση δεν είναι διατεθειμένη να προχωρήσει σε κατάργηση του ΣΣ Έδεσσας.

Από την πλευρά του ο Λάκης Βασιλειάδης τόνισε τη σημασία της σύνδεσης της Πέλλας με το εθνικό σιδηροδρομικό δίκτυο, αλλά και την σπουδαιότητα του ΣΣ Έδεσσας. Ζήτησε επίσης την αύξηση των δρομολογίων και την αναβάθμιση της γραμμής, σε συνδυασμό με ανακαίνιση των σιδηροδρομικών σταθμών. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «Οι καλύτερες σιδηροδρομικές υπηρεσίες θα έχουν προστιθέμενη αξία τόσο για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, αλλά και για την οικονομία της Πέλλας».

Σύντομα θα ακολουθήσει και επίσκεψη από τη Διοίκηση στην Πέλλα, ώστε να αποκτήσει ιδία άποψη, να διαπιστωθούν οι ανάγκες της περιοχής και να αναγνωριστούν οι προοπτικές εξέλιξης του δικτύου του ΟΣΕ.