Η Δημόσια Επιχείρηση Διανομής Αερίου ΔΕΔΑ ΑΕ προχώρησε σε δημοπράτηση του έργου κατασκευής δικτύου φυσικού αερίου στην πόλη των Γιαννιτσών. Με αφορμή την εξέλιξη αυτή, ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης δήλωσε:

«Το φυσικό αέριο είναι ένα βήμα πιο κοντά στα Γιαννιτσά, καθώς ξεκίνησε η δημοπράτηση για την κατασκευή του δικτύου, εντός του χρονοδιαγράμματος που μου είχε παρουσιάσει σε προ μηνών επίσκεψή μου στη ΔΕΔΑ ο Διευθύνων Σύμβουλος Δρ. Μ. Τσάκας.

Επικοινώνησα σήμερα εκ νέου με τον κ. Τσάκα, για να τον ευχαριστήσω για το προσωπικό ενδιαφέρον που γνωρίζω ότι δείχνει για το έργο αυτό, και την πολύ καλή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ ΔΕΔΑ και Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Διαψεύδονται λοιπόν όσοι και όσες μιλούσαν για ανυπέρβλητα προβλήματα ή σκοτεινά σενάρια. Η πραγματικότητα είναι ότι όλα τα εμπόδια ξεπεράστηκαν, η ΡΑΕ ενέκρινε το έργο και ξεκινά σύντομα η υλοποίηση ενός έργου πνοής με όφελος στην τοπική κοινωνία από τη μείωση του κόστους της ενέργειας, αλλά και από τη δημιουργία θέσεων εργασίας.»

 

Δείτε την προκήρυξη στο σύνδεσμο https://bit.ly/2UdhhMi

 

(φωτογραφία αρχείου)