Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης εκμεταλλεύτηκε το προγραμματισμένο κλείσιμο της Βουλής και εφόσον το επέτρεψαν τα κοινοβουλευτικά του καθήκοντα, πραγματοποίησε περιοδεία σε φορείς και υπηρεσίες της Πέλλας κατά τις ημέρες των γιορτών. Συνομίλησε με αρμόδιους και με πολίτες για τα μεγάλα και τα μικρά θέματα που απασχολούν την Περιφερειακή Ενότητα, μοίρασε ευχές και ευχαρίστησε τις γυναίκες και τους άνδρες της πρώτης γραμμής για το έργο που επιτελούν.

Συγκεκριμένα, ο Λάκης Βασιλειάδης επισκέφτηκε την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου τις δύο νοσοκομειακές μονάδες του Γενικού Νοσοκομείου Πέλλας, στην Έδεσσα και τα Γιαννιτσά, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τις Διοικήσεις και το Προσωπικό, αλλά και να δώσει λίγη χαρά σε μικρούς φίλους που νοσηλεύονται. Στη συνέχεια επισκέφτηκε το Εκκλησιαστικό Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας της Ενορίας Κοιμήσεως της Θεοτόκου Γιαννιτσών “Παναγία η Οδηγήτρια”, προσφέροντας στέγη και έχοντας μεγαλώσει χιλιάδες παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Την Παραμονή Χριστουγέννων ο Βουλευτής επισκέφτηκε τα συσσίτια της Ιεράς Μητρόπολης Εδέσσης, Πέλλης & Αλμωπίας στην Έδεσσα και του Ιερού Ναού Αγίου Στεφάνου Σκύδρας, για να παραδώσει τρόφιμα για τα γεύματα αγάπης, με την αρωγή της εταιρίας MPS SECURITY ΙΚΕ των αδελφών Γιώργου και Θωμά Μπόφτση, επιχειρηματιών από την Σκύδρα. Όπως ανέφερε ο Βουλευτής «η συνδρομή όλων, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης ενισχύει σημαντικά το θεάρεστο έργο της εκκλησίας και δίνει χαρά και ελπίδα στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη»

Εχθές και σήμερα, ο Λάκης Βασιλειάδης επισκέφτηκε διαδοχικά τη 2η Μ/Κ Μεραρχία Πεζικού, όπου τον υποδέχθηκε ο Μέραρχος, Υποστράτηγος Γ. Χατζηγεωργίου, την Αστυνομική Διεύθυνση Πέλλας, όπου συναντήθηκε με τον Διευθυντή κ. Π. Περδικάτση, αλλά και τα Αστυνομικά Τμήματα Γιαννιτσών και Αλμωπίας, όπου συνομίλησε με τους διοικητές και στελέχη. Επιπλέον, επισκέφτηκε τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες Έδεσσας και Αριδαίας, καθώς και τα κέντρα του ΕΚΑΒ Έδεσσας και Γιαννιτσών, όπου συνομίλησε με στελέχη, τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους και συζήτησαν για τις προκλήσεις του λειτουργήματος που επιτελούν.

Τέλος, ο Βουλευτής περπάτησε στη Λαϊκή Αγορά της Αριδαίας όπου συνομίλησε με παραγωγούς, πωλητές και πολίτες, αντάλλαξαν ευχές και άκουσε τις απόψεις και τις παρατηρήσεις τους για τα ζητήματα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας.

Το γιορτινό μήνυμα του Λάκη Βασιλειάδη αναφέρει:

«Η περίοδος των γιορτών μας δίνει την ευκαιρία να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους που μας στηρίζουν καθημερινά. Είμαστε πάντα δίπλα τους, σε κάθε προσπάθειά τους. Επιπλέον, να προσφέρουμε αγάπη και να σταθούμε με ενσυναίσθηση δίπλα στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη. Εύχομαι σε όλους Καλή Χρονιά, με Υγεία και Τύχη»