Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης συναντήθηκε με τον Διοικητή της 3η Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας, κ. Π. Μπογιατζίδη, με τον οποίο και συζήτησαν για την κατάσταση των νοσοκομειακών μονάδων της Πέλλας και τις προοπτικές ανάπτυξης των υποδομών και αναβάθμισης των υπηρεσιών υγείας του Γενικού Νοσοκομείου Πέλλας.

Ο κ. Μπογιατζίδης ενημέρωσε τον Βουλευτή για την πορεία των έργων που έχουν εγκριθεί από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς και για την εξασφάλιση επιπλέον χρηματοδότησης των μονάδων. Συγκεκριμένα, παρατέθηκαν στοιχεία τα οποία δείχνουν αύξηση του τακτικού προϋπολογισμού κατά 14,11% (από 5.620.948 € σε 6.413.948 €) για τη Νοσοκομειακή Μονάδα Έδεσσας και 15,36% (από 7.803.825 € σε 9.002.796 €) για τη Νοσοκομειακή Μονάδα Γιαννιτσών.

Από την πλευρά του ο Λάκης Βασιλειάδης σχολίασε πως έχοντας πάρει μαθήματα από την διετή πλέον αντιμετώπιση της πανδημίας, υλοποιώντας παράλληλα το σχεδιασμό της Κυβέρνησης για καλύτερες και αποκεντρωμένες υπηρεσίες, με έμφαση στην πρόληψη και την πρωτοβάθμια φροντίδα, συνεχίζουμε βήμα-βήμα, με συνέπεια και μεθοδικότητα την υλοποίηση μικρών και μεγάλων έργων για την υγεία.