Το Υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε και επίσημα σήμερα τις νέες εντάξεις στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» οι οποίες αφορούν 106 έργα υποδομής σε όλη τη χώρα, συνολικού ύψους 389.289.212,71 €.

Όπως ενημερώθηκε ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης από το γραφείο του Αν. Υπουργού Εσωτερικών κ. Στ. Πέτσα, σε αυτές εντάσσεται και η πρόταση του Δήμου Αλμωπίας για την κατασκευή εσωτερικών δικτύων ύδρευσης οικισμών και συστήματος ασύρματης υδρομέτρησης. Πρόκειται για ένα αναγκαίο έργο, προϋπολογισμού 6.065.595,45 €, την πρόταση του οποίου συνέταξαν οι υπηρεσίες του Δήμου και της ΔΕΥΑ, υπό το συντονισμό της Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου κ. Χρ. Μπάτση.

Για την έγκριση της πρότασης του Δήμου Αλμωπίας ο Λάκης Βασιλειάδης είχε απευθυνθεί στον κ. Πέτσα και στην τελευταία τους συνάντηση στις 8 Μαρτίου αλλά και μαζί με τον Δήμαρχο Αλμωπίας σε επαφές τους στην Αθήνα, τονίζοντας τη σημασία της υλοποίησής του για τους πολίτες, καθώς, το περιθώριο βελτίωσης των υποδομών του Δήμου Αλμωπίας, αλλά και όλων των Δήμων της Πέλλας, είναι μεγάλο.

Ο Λάκης Βασιλειάδης δήλωσε πως μέχρι την ολοκλήρωση του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» στόχος είναι να έχουν ενταχθεί όλες οι προτάσεις των Δήμων της Πέλλας, για τις οποίες συντονίζει τις παρεμβάσεις του με τις Δημοτικές Αρχές.