Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης επισκέφτηκε σήμερα το Μέγαρο Μαξίμου, όπου πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, με τον οποίο είχαν μια ουσιαστική συζήτηση επί πρακτικών αλλά και πολιτικών θεμάτων.

Ο Πρωθυπουργός και ο Βουλευτής συζήτησαν για τα σημαντικά θέματα που απασχολούν τη χώρα και τους Έλληνες πολίτες, όπως το κόστος της ενέργειας και το κύμα ακρίβειας στην αγορά, καθώς και τις συντονισμένες παρεμβάσεις της Κυβέρνησης που έγιναν ή προγραμματίζονται για το επόμενο διάστημα.

Επιπλέον ο Λάκης Βασιλειάδης αναφέρθηκε σε επιμέρους ζητήματα που αφορούν στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, με έμφαση στις υποδομές και με ιδιαίτερη αναφορά στον Οδικό Άξονα Θεσσαλονίκη-Γιαννιτσά-Έδεσσα, για τον οποίο αναμένονται σύντομα εξελίξεις. Συζήτησαν επίσης για ζητήματα της τοπικής οικονομίας και ιδιαίτερα του πρωτογενούς τομέα. Ο Πρωθυπουργός φάνηκε εξαιρετικά ενημερωμένος για τις ιδιαιτερότητες και τα πλεονεκτήματα της Πέλλας.

Ο Λάκης Βασιλειάδης μεταξύ άλλων τόνισε πως η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο τιμόνι της χώρας, έχει αντιμετωπίσει με επιτυχία πρωτοφανείς κρίσεις, καταφέρνοντας παράλληλα να εφαρμόσει το πολιτικό της πρόγραμμα, για το οποίο την εμπιστεύτηκαν οι Έλληνες πολίτες.