Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης επισκέφτηκε σήμερα την Αριδαία και συγκεκριμένα το Αποκεντρωμένο Τμήμα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ), όπου συνομίλησε με την προϊσταμένη και υπαλλήλους για τα ζητήματα που τους απασχολούν.

 

Όπως τόνισε ο Βουλευτής, η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών του Κράτους σε όλους τους πολίτες, κοντά στο σπίτι τους είναι ένας από τους στόχους του, ειδικά για τις ακριτικές περιοχές με πολλές τοπικές κοινότητες. Στάθηκε στην εξαιρετική συνεργασία που είχε τα τελευταία 4 χρόνια με τα στελέχη του Τμήματος για να βρεθούν λύσεις για την καλύτερη λειτουργία του, με έμφαση στις ειδικές κατηγορίες ασφαλισμένων που διαχειρίζεται, όπως υλοτόμοι, αγρότες, επαγγελματίες του τουρισμού κ.α.

 

Στη συνέχεια ο Λάκης Βασιλειάδης περπάτησε στην κεντρική Λαϊκή Αγορά της πόλης, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες, εμπόρους και παραγωγούς. Όπως ανέφερε, οι άνθρωποι του μόχθου, έμποροι, επιχειρηματίες, δημόσιοι υπάλληλοι συνθέτουν το παζλ της τοπικής μας κοινωνίας. Χαρακτηριστικά ανέφερε σε κάποιους πως χαίρεται ιδιαίτερα που μπορεί να κοιτάζει τους ανθρώπους στα μάτια τόσο για αυτά που έγιναν όσο και για τα επόμενα που σχεδιάζονται για την Πέλλα.