Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης επισκέφτηκε στην Αριδαία το Αστυνομικό Τμήμα, την Πυροσβεστική Υπηρεσία και το Τμήμα ΕΚΑΒ Αλμωπίας, όπου συναντήθηκε με τα στελέχη των αρμόδιων υπηρεσιών που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και φροντίζουν για την ασφάλεια των πολιτών, με τα οποία συζήτησε για θέματα που απασχολούν τις υπηρεσίες και αντάλλαξε ευχές για Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.

 

Στη συνέχεια ο Βουλευτής επισκέφτηκε τους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς στην Πιπεριά και τον Μεγαπλάτανο, όπου αυτή την περίοδο δουλεύουν το σπαράγγι. Συνομίλησε με τους Προέδρους και τις Διοικήσεις των συνεταιρισμών, τους εργαζόμενους και τους παραγωγούς, με τους οποίους είχε μια εξαιρετική συνεργασία κατά τη διάρκεια της τετραετίας, όπως και με τους υπόλοιπους συνεταιρισμούς και τις ομάδες παραγωγών της περιοχής.

 

Ο Λάκης Βασιλειάδης ανέφερε σχετικά πως «πετύχαμε αρκετούς στόχους σε μια δυσμενή συγκυρία πανδημίας, αυξημένου κόστους και διεθνών κρίσεων. Σήμερα θέτουμε τις προτεραιότητες για τη νέα κοινοβουλευτική θητεία».