Μέσα σε τέσσερα χρόνια προκλήσεων δουλέψαμε σκληρά όλοι μαζί για να μπορέσουμε να θέσουμε τα θεμέλια για ένα σύγχρονο κράτος αλλά και να δημιουργήσουμε σε τοπικό επίπεδο τις συνθήκες που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά μας.

 

Σε προσωπικό επίπεδο χρησιμοποίησα τις γνώσεις και τις εμπειρίες μου από την υπηρεσία μου στην τοπική αυτοδιοίκηση διαμορφώνοντας ένα ιδιαίτερο μοντέλο πολιτικής που συνδύαζε την κεντρική δράση με την τοπική υλοποίηση. Η πόρτα μου ήταν και είναι σε όλους ανοιχτή, το τηλέφωνό μου πάντοτε απαντάει σε όλους. Αυτή είναι η πολιτική που θέλω να υπηρετήσω. Δίπλα στους συμπολίτες μας, για τους συμπολίτες μας!

 

Από σήμερα κοιτάζουμε μπροστά. Η ώρα των πολιτών να αξιολογήσει την συνολική προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη για αυτά που έγιναν και αυτά που πρόκειται να γίνουν έχει φτάσει.

 

Το δικό μου προσωπικό στοίχημα, οι στόχοι μου για την επόμενη θητεία είναι συγκεκριμένοι και έχουν σαν γνώμονα τον άνθρωπο και την ευημερία του τόπου μας.

 

Η Πέλλα χρειάζεται μια φρέσκια ματιά στην πολιτική. Χρειάζεται νέες προσεγγίσεις και όρεξη για δουλειά. Ας διεκδικήσουμε μαζί το μέλλον μας, το μέλλον που μας αξίζει, το μέλλον των παιδιών μας!

 

Λάκης Βασιλειάδης
Υποψήφιος Βουλευτής Πέλλας