Ο υποψήφιος βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης επισκέφτηκε σήμε

ρα Σάββατο την πόλη της Σκύδρας, όπου συνομίλησε με εμπόρους, επαγγελματίες, καταστηματάρχες και πολίτες για τα μικρά και τα μεγάλα θέματα που τους απασχολούν. Παράλληλα είχε τη χαρά να ενημερωθεί στο πλαίσιο της 6ης Ανθοέκθεσης Σκύδρας για τις τελευταίες δράσεις δύο ιδιαίτερα δραστήριων συλλόγων του Συλλόγου Φίλων και Ατόμων με Αναπηρία «Συβαδί-ΖΩ» και του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοπεταλιοδοτών-Αιμοδοτών & Δωρητών Μυελού των Οστών Αλμωπίας «Προσφορά Ζωής». Ο Λάκης Βασιλειάδης αναγνώρισε την προσφορά τους, τονίζοντας πως τέτοιες προσπάθειες, με πλούσιο εθελοντικό έργο, αξίζουν τη στήριξη της πολιτείας, για την οποία κι ο ίδιο από τη θέση του προσπάθησε να προσφέρει τα προηγούμενα χρόνια.

 

Το απόγευμα ο υποψήφιος βουλευτής επισκέφτηκε τις τοπικές κοινότητες στο Αρχοντικό, στο Δαμιανό, στο Μελίσσι, στο Μεσιανό και στον Πενταπλάτανο, όπου συναντήθηκε με κατοίκους, άκουσε τις απόψεις τους για τα ζητήματα της περιοχής και παρουσίασε το όραμά του για την Πέλλα.

Ο Λάκης Βασιλειάδης παρακολούθησε επίσης τον τελικό αγώνα της Α2 Γυναικών Handball, όπου ο Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών πέρασε νικηφόρος, εξασφαλίζοντας την άνοδο στην Α1 κατηγορία. Έδωσε συγχαρητήρια στις αθλήτριες, το προπονητικό σχήμα και τη διοίκηση της ομάδας με τη μεγάλη παράδοση που χαρακτήρισε ως υπόδειγμα για την πόλη των Γιαννιτσών.