Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης συμμετείχε σήμερα στην παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 στην ακριτική Αλμωπία και Αριδαία ως εκπρόσωπος της Βουλής των Ελλήνων. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης, ο Βουλευτής συμμετείχε στην επίσημη Δοξολογία για τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου, που σήμερα εορτάζεται από την Ορθόδοξη Εκκλησία μας, στον Ι.Ν. Αγίων Νικάνδρου και Ιωαννικίου. Στη συνέχεια συμμετείχε και στην κατάθεση στεφάνου προς τιμήν των αγωνιστών του 1821.

Η σημερινή διπλή εορτή σηματοδοτεί την «σπορά της Ελπίδας για την σωτηρία, μας γεμίζει ελπίδα και προσδοκία για ένα καλύτερο μέλλον για την ψυχή, τη χώρα και τον λαό μας» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, ο Βουλευτής δήλωσε: «Είναι τιμή μου να βρίσκομαι στην ακριτική Αλμωπία και την Αριδαία εκπροσωπώντας την Βουλή των Ελλήνων. Η Ελληνική Επανάσταση και ο θρίαμβος της Παλιγγενεσίας, μας θυμίζουν κάθε χρόνο τα επιτεύγματα και τις θυσίες των προγόνων μας που κέρδισαν την ελευθερία, που εμείς σήμερα απολαμβάνουμε, με ενότητα, ομοψυχία, προσήλωση και αυταπάρνηση. Τιμούμε τη Μνήμη τους και δοξάζουμε τους Αγώνες τους. Μαθαίνουμε από το ήθος και την αγάπη τους προς την πατρίδα. Συγχαρητήρια στα παιδιά που παρέλασαν τιμώντας τους προγόνους μας. Χρόνια Πολλά στις Ελληνίδες και τους Έλληνες, στις εορτάζουσες και τους εορτάζοντες».