Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης παρευρέθηκε σήμερα στην εξόδιο ακολουθία του ήρωα έφεδρου Ανθυπασπιστή Κωνσταντίνου Τσιτιρίδη ο οποίος έπεσε κατά την τουρκική εισβολή στην Κύπρο. Μετά από σχεδόν 50 χρόνια ο ήρωας από την Κρύα Βρύση επέστρεψε στον τόπο του καθώς θεωρούνταν αγνοούμενος μέχρι την πρόσφατη ταυτοποίηση των οστών του που παραδόθηκαν στην οικογένειά του.

Προς τιμήν του ο Δήμος Πέλλας έστησε αναθηματική στήλη τα αποκαλυπτήρια της οποίας πραγματοποιήθηκαν μετά την εξόδιο ακολουθία. Ο Λάκης Βασιλειάδης μετά την τελετή δήλωσε:

«Συγκινητικές στιγμές και υπερηφάνεια για όλους μας και ιδιαίτερα για την οικογένειά του και τους συμπολεμιστές του. Είναι σημαντικό που πλέον υπάρχει η δυνατότητα και τα οστά των πεσόντων στην Κύπρο το 1974 βρίσκουν ξανά τον τόπο καταγωγής τους και ενταφιάζονται με τιμές ήρωα. Αυτοί οι άνθρωποι με την ανδρεία τους και την αυταπάρνησή τους κράτησαν την μισή Κύπρο μακριά από την τουρκική κατοχή. Η Πέλλα τιμά σήμερα έναν ακόμα ήρωα που έπεσε υπέρ πατρίδος. ΑΘΑΝΑΤΟΣ!».