Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης επισκέφτηκε σήμερα τις Νοσοκομειακές Μονάδες Έδεσσας και Γιαννιτσών του Γενικού Νοσοκομείου Πέλλας, όπου είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές και να συνομιλήσει με τους διοικητές, το ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό, αλλά και με ασθενείς και συνοδούς.

 

Ο Λάκης Βασιλειάδης δήλωσε:

«Τις άγιες τούτες μέρες, η σκέψη μας πρέπει να είναι και με τους συνανθρώπους μας που δεν μπορούν να απολαύσουν το ύψιστο αγαθό της υγείας. Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για τη διαρκή ενίσχυση των μονάδων και την ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας που προσφέρουν. Από την αρχή της θητείας μου έδωσα έμφαση στα θέματα της υγείας και η συνεργασία που είχαμε με τις διοικήσεις των μονάδων αλλά και της 3ης ΥΠΕ ήταν εξαιρετική, ειδικά στις δύσκολες εποχές της πανδημίας, για να ξεπεραστούν τα πολλά προβλήματα που υπήρχαν ή προέκυψαν.

Ευχαρίστησα το ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό για τον αγώνα που έδωσαν και συνεχίζουν να δίνουν ώστε να ασκούν με αποτέλεσμα και ανθρωπιά το λειτούργημά τους. Χρόνια πολλά και καλές γιορτές σε όλους τους νοσηλευόμενους και ειδικά στους μικρούς μας φίλους, με ευχές γρήγορη ανάρρωση!»