Ο υποψήφιος βουλευτής Πέλλας Λάκης Βασιλειάδης συνόδευσε σήμερα στην Πέλλα κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλής τον Αντιπρόεδρο του κόμματος και υποψήφιο Βουλευτή Β1 Βόρειου Τομέα Αθηνών Άδωνι Γεωργιάδη, και τον υποψήφιο Βουλευτή Α’ Αθηνών Άγγελο Συρίγο, που επισκέφτηκε τα Γιαννιτσά, τη Σκύδρα, την Έδεσσα και την Αριδαία.

 

Οι π. Υπουργοί και οι υποψήφιοι Βουλευτές συνομίλησαν με πολίτες και επαγγελματίες για τη δημιουργία μιας παραγωγικής Ελλάδας, τις δυνατότητες ανάπτυξης της Πέλλας, αλλά και για την στήριξη των χαμηλότερων κοινωνικών στρωμάτων. Ο π. Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης ανέλυσε τους πυλώνες που έθεσαν τις βάσεις μέσα στην τετραετία για να μπορέσουμε πλέον να οραματιζόμαστε μια δυναμικότερη Ελλάδα. Με τον π. Υφυπουργό Παιδείας Άγγελο Συρίγο συζήτησαν για την νέα γενιά και τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να κάνουμε τους νέους να οραματιστούν το μέλλον τους με αυτοπεποίθηση.

Ο Λάκης Βασιλειάδης σχολίασε πως «στις εκλογές της 25ης Ιουνίου πηγαίνουμε με γνώση για τα πεπραγμένα της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά και με σχέδιο για ένα καλύτερο μέλλον».