Ο υποψήφιος βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης, συνεχίζοντας τις περιοδείες του στην ΠΕ Πέλλας, βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στις ΔΕ Έδεσσας και Βεγορίτιδας και συγκεκριμένα στον Άγρα, στην Κερασιά, στο Μεσημέρι και στο Νησί, αλλά και στον Άγιο Αθανάσιο, στην Άρνισσα, στην Παναγίτσα και στην Περαία, όπου συνομίλησε με κατοίκους και παραγωγούς για τα ζητήματα των περιοχών.

 

Κυρίαρχο θέμα βεβαίως ήταν οι ζημιές στο κεράσι από τις συχνές και έντονες φετινές βροχοπτώσεις. Ο Λάκης Βασιλειάδης ενημέρωσε πως ήδη οι υπηρεσίες του ΕΛΓΑ στελεχώνονται με νέο προσωπικό για να ολοκληρωθεί γρήγορα το εκτιμητικό έργο, καθώς οι ζημιές είναι, όπως είπε, τεράστιες, ενώ δήλωσε πως προτεραιότητά του μετά τις εκλογές είναι να πιέσει ώστε να αναπληρωθεί το χαμένο εισόδημα των παραγωγών.

 

Επιπλέον, ο υπ. Βουλευτής ενημερώθηκε σήμερα από τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Αν. Λυκουρέντζο ότι αύριο θα γίνει η πληρωμή του υπόλοιπου 30% από της ζημιές του προανθικού παγετού του 2021, αλλά και όσων ενστάσεων δικαιώθηκαν.