Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης συμμετείχε σήμερα στο κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλής τον Υφυπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο του Τομέα Μακεδονίας – Θράκης κ. Στ. Κωνσταντινίδη και με την Βουλευτή Καστοριάς κ. Μ. Αντωνίου που πραγματοποίησε περιοδεία για τις Ευρωεκλογές στην γειτονική Καστοριά. Στο πλαίσιο της περιοδείας το κλιμάκιο πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων με πολιτικούς, εκκλησιαστικούς παράγοντες της περιοχής, με επαγγελματίες και σωματεία καθώς και με πολίτες.

Συγκεκριμένα, επισκέφτηκαν το Άργος Ορεστικό, όπου πραγματοποιήθηκε Επιμνημόσυνη Δέηση και Κατάθεση Στεφάνων για την εκδήλωση Μνήμης της Γενοκτονίας Ελλήνων Πόντου και πραγματοποιήσαν συνάντηση εργασίας με το Δήμαρχο Άργους κ. Π. Κεπαπτσόγλου. Επίσης, επισκέφτηκαν τα χωριά Διποταμία – Οινόη, όπου είχαν επαφή με κατοίκους της ακριτικής και παραμεθόριου περιοχής. Στη συνέχεια, συναντήθηκαν με το Δήμαρχο κ. Χ. Γκοσλιόπουλο, στο Δήμο Νεστορίου, το Δήμαρχο κ. Γ. Κορεντσίδη, στο Δήμο Καστοριάς, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Δ. Σαββόπουλο, στην Αντιπεριφέρεια Π.Ε. Καστοριάς, και τέλος με τον Μητροπολίτη κ. Καλλίνικο στην Μητρόπολη Καστοριάς.

Επίσης πραγματοποίησαν συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου κ. Χ. Καραταγλίδη όπου συμμετείχαν και επαγγελματικά σωματεία, και με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας κ. Ά. Τσούκα, όπου συζήτησαν για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους εν λόγω κλάδους. Τέλος, επισκέφτηκαν το χωριό Γέρμας, όπου ο Υφυπουργός, και οι δύο Βουλευτές συνομίλησαν με κατοίκους της περιοχής για το έργο της κυβέρνησης και για τρόπους βελτίωσης της καθημερινότητας και ενίσχυσης της περιφέρειας.

Κατά την περιοδεία ο Βουλευτής Λάκης Βασιλειάδης δήλωσε:

«Κατά τις επαφές και τις συναντήσεις στις περιοχές αυτές με τους δημάρχους, παράγοντες, επαγγελματίες, φορείς και κατοίκους ακούσαμε τα προβλήματα και τα ζητήματα που τους απασχολούν και χρήζουν αντιμετώπισης, συζητήσαμε επίσης για τρόπους επίλυσης και συνεισφοράς της κεντρικής κυβέρνησης. Παράλληλα, μεταφέραμε το μήνυμα ότι μια Ισχυρή Ευρωπαϊκή Ένωση σημαίνει Πολιτική Ενότητα και συνεργασία σε μεγάλα και μικρά ζητήματα που μας αφορούν και επηρεάζουν την καθημερινότητά μας, σημαίνει οικονομική σταθερότητα και ευημερία. Η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη δύναμη αυτή τη στιγμή που μπορεί να εγγυηθεί τη σταθερή και ανοδική πορεία μέσα στην Ευρωπαϊκή Οικογένεια. Συνεχίζουμε Σταθερά πιο κοντά στην Ευρώπη».