Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας χθες το απόγευμα με τον Αγροτικό Σύλλογο του Δήμου Πέλλας στα Γραφεία τους στα Γιαννιτσά. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Βουλευτής συζήτησε μαζί με τους εκπροσώπους του Συλλόγου για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους αγρότες της περιοχής.

Συγκεκριμένα, τα δύο μέρη αναφέρθηκαν στα προβλήματα του ΟΠΕΚΕΠΕ, στην αναγκαιότητα  εκσυγχρονισμού του ΕΛΓΑ, καθώς και για τους τρόπους καλύτερης εξυπηρέτησης των αγροτών. Συζητήθηκαν επίσης θέματα που αφορούν το υψηλό κόστος καλλιέργειας, την έλλειψη των εργατών γης καθώς και για άλλα τρέχοντα ζητήματα και πιθανούς τρόπους επίλυσής τους. Ο Λάκης Βασιλειάδης άκουσε με προσοχή τις προτάσεις των μελών του Συλλόγου και εξέθεσε την δική του οπτική πάνω στα θέματα που τέθηκαν.

Μετά την συνάντηση ο Βουλευτής δήλωσε:

«Είναι σημαντικό να επικεντρώσουμε την προσοχή μας πάνω στα βραχυπρόθεσμα αλλά και τα μακροπρόθεσμα ζητήματα που απασχολούν τους αγρότες προκειμένου να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε σταθερότητα στον κλάδο και ανθεκτικότητα της αγροτικής οικονομίας».